Persoonlijk behandelplan

Ieder lichaam is anders. Om jouw klachten te kunnen verminderen leer ik jou en je lichaam daarom eerst goed kennen. Samen komen we dan tot een persoonlijk behandelplan. Een plan dat voor jou werkt.

Eerste massageafspraak

Wanneer je voor het eerst bij Inuksuk Massagetherapie bent, duurt je afspraak iets langer dan normaal. We bespreken namelijk eerst waar je last van hebt en wat hiervoor mogelijke oorzaken kunnen zijn. We praten over je leefgewoonten, medicijngebruik, eventuele operaties en blessures uit het verleden, hoe klein ook.

Daarna kijk ik naar je houding en de stand van je voeten, benen, heupen, rug, nek, hoofd, schouders etc. Met een aantal spier- en mobiliteitstestjes en het aanraken van je huid, spieren en het bindweefsel krijgen we een goed beeld van waar de problemen zitten.

Samen werken aan jouw herstel

Daarna stellen we samen een behandelplan op en gaan we aan de slag. We maken onder meer afspraken over de soorten en hoeveelheid behandelingen die nodig zijn om jouw klachten te verminderen. We evalueren de verbeteringen tussentijds. Je krijgt ook tips om soepeler te kunnen bewegen in je dagelijkse leven. En vaak leer ik je oefeningen die je thuis kunt doen om je herstel te bevorderen.

We werken daarin echt samen, omdat de behandelingen zeker niet alleen van mijn kant komen. Bewustwording van je eigen lichaam en samen werken aan jouw herstel zijn een belangrijk onderdeel van het behandelplan. Ik help je graag!

Meer weten over jouw behandelplan

Ook weer soepel en pijnvrij kunnen bewegen? Neem contact op voor een massageafspraak.