Wat anderen zeggen

Al een aantal jaar loop ik regelmatig blessures op en afgelopen november was het weer zo ver. De spieren in mijn linkerbeen stonden zo op spanning dat sporten niet meer kon. Uiteindelijk heeft Rita niet alleen de acute klachten verholpen, maar ook verder gekeken naar de oorzaak. Die bleek te liggen in een litteken van een operatie jaren geleden. Nu na een aantal behandelingen heb ik het idee dat ik weer alle controle terug heb over m'n spieren en ik niet meer hoef te compenseren met blessures tot gevolg. Mocht ik toch weer ergens last van krijgen kom ik graag terug!

  • Mathé -

Ik kom al meedere jaren bij Rita en heb veel baat van haar (sport-)massages en expertise. Rita blijft haarzelf ontwikkelen en vertelt altijd enthousiast over de nieuwste technieken die ze leert. Ze weet als geen ander hoe ze mij kan helpen mijn lichaam in balans te houden zodat ik blessure-vrij kan blijven sporten.

  • Tom -

Sinds 1,5 jaar lig ik met enige regelmaat bij Rita op de massagetafel. Door mijn werk als onderhoudsschilder ben ik de hele dag fysiek bezig. Rita is een laagdrempelig persoon met een no nonsens instelling. Ze weet waarover ze het heeft en weet bij mij in ieder geval de gevoelige ‘snaren’ te raken!

  • Jeroen -

De afgelopen jaren heb ik met de bindweefselmassages aan den lijve ondervonden dat Rita heel goed haar “vinger op de zere plek” weet te leggen. Ze voelt feilloos aan waar het vastzit en beter nog, weet dit heel goed los te maken. Daarnaast geeft ze handige tips om blessures te voorkomen. Zeker nu in aanloop naar de marathon van Rotterdam, gun ik mijzelf (als vorm van onderhoud) iedere drie weken een behandeling bij Rita! En, niet geheel onbelangrijk...ik vind haar als persoon ook heel gezellig en fijn om naartoe te gaan.

  • Bianca -

Nadat ik een periode bij de fysiotherapeut had gelopen voor een scheurtje in mijn hamstring, bleef ik last houden van mijn been. Mijn hamstring was wel genezen en de fysiotherapeut kon niet veel meer voor mijn doen. Toch bleef het hardlopen minder goed gaan. Zodoende ben ik bij Rita terecht gekomen. Zij is erachter gekomen dat ik een soort blokkade heb in mijn bil die de doorstroming van mijn been tegenhoudt. Na een paar behandelingen is alles al een stuk losser en lukt het hardlopen weer beter. We zijn er nog niet, maar we gaan de goede kant op!

  • Marloes -

Rita kan snel pijnpunten vinden en weet waar ze het over heeft. De behandelingen van mijn nek- en schouderpijn voelen goed, ze geeft me tips voor thuis én het is altijd gezellig!

  • Marije -

Drie jaar geleden kwam ik met langdurende schouderklachten voor het eerst in contact met Rita. Bij de intake/anamnese werd goed gekeken naar de klacht maar ook naar de rest van mijn lichaam om te kijken waar deze (over)belasting vandaan komt. De behandelingen hebben aangeslagen en mij pijnvrij beweging gegeven. Door goede nazorg van Rita zijn de klachten verdwenen en blijf ik voor onderhoud behandelingen komen.

  • Veronique -

Voor ‘t eerst ooit een halve marathon gelopen, een maandje na m’n blessure. Geen last meer van m’n kuit gehad na jouw behandeling; heel blij mee! Bedankt Rita!

  • Arjan -