Is jouw lichaam stijf of doet bewegen pijn?

Inuksuk brengt jouw lichaam in balans

Hoe ik jou kan helpen

Voelt jouw lichaam stram en heb je pijnklachten? Is het moeilijk om je arm, been of rug te bewegen? Ik breng jouw lichaam weer in balans en help je van je klachten af.

Fascia release therapie

’s Ochtends opstaan met een stijf of pijnlijk lijf is niet nodig. Laat je bindweefsel losmaken, dan kun jij weer soepel bewegen.


Lees meer ...

Behandelmethodes

Door je bindweefsel en spieren te laten masseren en losmaken krijg je meer bewegingsvrijheid. Daarvoor gebruik ik diverse behandelmethodes.

Lees meer ...

Persoonlijk behandelplan

Om jouw klachten te verminderen maak ik samen met jou een persoonlijk behandelplan dat voor jou werkt.


Lees meer ...

What’s in a name?

Inu-watte? Een Inuksuk is een wegwijzer, gemaakt door de Inuit. Zij stapelen stenen in de vorm van een mens om hun volk te wijzen op gevaar of een goede jachtplek.
De Inuksuk moet goed in balans zijn om stevig te staan en niet om te vallen.
Het weer in balans brengen van jouw lichaam, en daarmee de weg wijzen naar pijnvrij bewegen is wat ik bij jou wil bereiken met mijn behandelingen.

Lees meer

Wat anderen zeggen

Voor ‘t eerst ooit een halve marathon gelopen, een maandje na m’n blessure. Geen last meer van m’n kuit gehad na jouw behandeling; heel blij mee! Bedankt Rita!
- Arjan- 

Lees meer over wat anderen over Inuksuk zeggen

 


Afspraak maken

Ook weer soepel en pijnvrij kunnen bewegen? 

Maak een afspraak!

Corona virus

Inuksuk Massagetherapie is open, maar in deze corona tijd wel met de nodige aanpassingen.

Ik houd mij aan de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de brancheorganisatie NGS met betrekking tot de (hygiëne) maatregelen. Zelf heb ik geen klachten en ik kan en mag alleen cliënten behandelen die klachtenvrij, gezond zijn en niet in de risico groep vallen (zie definitie door het RIVM.)

Ik draag een mond/neusmasker tijdens de behandeling en verwacht ook dat mijn cliënt er een draagt. Masker vergeten? Geen probleem, ik heb ze in voorraad. Hiervoor wordt € 5,- extra in rekening gebracht.

Ik kan je niet behandelen als jij of een huisgenoot één van onderstaande klachten heeft:(neus)verkoudheid, hoesten, kuchen of niezen, loopneus, keelpijn, verhoging (= tot 38 graden) of koorts (> 38 graden), reuk / smaakverlies hebt.

Pas nadat je 24 uur klachtenvrij bent kunnen we weer een afspraak maken.

Bij het maken van elke nieuwe afspraak wordt er een triage vragenlijst samen doorgenomen.

Bel, app of mail mij om een afspraak te maken, ik help je graag! 06-50123272 of contact@inuksukmassagetherapie.nl